سیلوهای فولادی که معمولاً از فولادی مثل فولاد ضد زنگ یا فولاد جوش داده شده ساخته میشوند که جهت اطمینان از ذخیره ایمن مواد در محل استفاده طراحی می شوند. برای اجرای مراحل ساخت سیلوی ذخیره غلات با ما تماس بگیرید.
سیلوهای فولادی بیشتر در صنعت تولید کاربرد دارند زیرا به انبارها و کارخانه های خاصی ارزش می دهند. از آنجایی که معمولا کارخانه فضای کمی جهت نگهداری مواد قبل و بعد از استفاده دارد، این سیلوها به آنها کمک خواهد کرد تا مواد شیمیایی مایع را به روشی مناسب و ایمن ذخیره کنند. از این سیلوهای فولادی جهت نگهداری تعدادی کالا استفاده می شود. بعضی از شرکت ها به تولید سیلوهای فولادی با هدف پنهان کردن آنچه در داخل آن است، معروف هستند. شرکت فنی و مهندسی دژآثار آماده انجام صفر تا صد مراحل ساخت سوله صنعتی است.
ترکیب فلزات در ساخت و ساز، خانه ها، شومینه ها، راه آهن و غیره منجر به تقاضا برای ساخت اسکلت فولادی و همین طور ساخت سیلوهای فولادی شد. یک تعریف برای این نوع از اسکلت فولادی ، قفسه های فولادی تیرآهن می باشد.
تولید کنندگان این فلزات باید دستورالعمل و روش های خاصی را رعایت کنند تا این سیلوهای فولادی را از خوردگی و واکنش پذیری با مواد موجود در آنها حفظ کنند. این سیستم های فولادی همین طور باید ضد حریق باشند و با استفاده از اتصالات غیر مارپیچی ساخته شوند.
سازههای فولادی که با هدف ایجاد ترتیبات سازهای مثل نردههای نگهبان، ستونهای بلند یا تیرها قرار میگیرند، نباید از سطوح صاف دایرهای یا لبههای ذوزنقهای استفاده کنند، بدون اینکه نقاط آنها با فاصله یکنواخت از هم در زاویه قائم در وجه مخالف هر یک از آنها رعایت شود.
نوعی از سیلو فولادی هم هستند که در زیر زمین جهت نگهداری ماشین آلات ساخته می شود. کارخانههای فولادی از سیلوهای فولادی جهت آمادهسازی مواد مثل تمیز کردن و مرتبسازی، تصفیه گازهای قابل احتراق، فرآوری شیمیایی، ساخت فلزات آهنی یا مواد معدنی کاربرد دارند.
طراحی و اجرای سیلوهای فولادی
سیلوهای فولادی را با استفاده از محفظه بزرگی طراحی و تولید می شوند که جهت نگهداری طولانیمدت غلات مورد استفاده قرار میگیرند.
لازم است یادآوری کنیم که این سیلوها از فاسد شدن محصولات جلوگیری می کنند، همین طور آنها را بر اساس استانداردهای بهداشتی و شرایط کنترل شده تولید می کنند. این نوع از سیلوها را با آلیاژهای آلومینیوم یا فولاد میسازند که معمولا از چند سیلوی کنارهم تشکیل می شوند.
سیلوهای فولادی دارای مزایای زیادی هستند که از بین آنها میتوان به کم هزینه بودن، راحتی اجرا، امکان تهویه مناسب، تنظیم رطوبت، سهولت بهرهبرداری، مجزا کردن هر سیلو ، امکان ساخت چندین سیلو و … را اشاره نمود.
انتخاب شکل اصلی سیلوهای فولادی:
شکل اصلی سیلوهای فولادی دو نوع است: کف صاف و کف قیف
سیلوی کف تخت یا صاف: کاربرد کلی سیلو با قطر بزرگ، نیاز به مجهز شدن به ماشین جارو یا ترخیص دستی دارد، این نوع ساخت و ساز تقریبا آسان است و هزینه کمتری دارد.
سیلوی کف قیف: در این حالت با جریانی از دانهها در فرم کف قیف استفاده میشود و سیلوی کف قیف به سه نوع مخروطی فولادی، مخروط نیمه فولادی و مخروط سیمانی تقسیم میشود. از نظر استفاده، این سه مورد تفاوت زیادی باهم ندارند اما راهی جهت استفاده از کف قیف وجود دارد: پرکردن سطل مخروطی در سیلو. اگرچه این روش دشواری در مراحل ساخت را کاهش میدهد، اما باعث هدر رفتن مواد و ظرفیت سیلوهای فولادی و افزایش حجم کارهای عمرانی میشود.
مراحل کار جهت ساخت سیلو های فولادی
تحقیق جهت شناختن مشخصات فنی، کیفی، استانداردها، ماشین آلات و تجهیزات مربوط به سیلو
تحقیق در رابطه با سازندگان معتبر سیلوی فولادی
بازدید کردن سازندگان سیلو از محل اجرای پروژه و یا ارسال کردن نقشه زمین برای آن ها
دریافت قیمت پیشنهادی فروشنده به همراه جزئیات کامل مشخصات فنی، دیاگرام چرخش مواد و چیدمان سیلو ها
انتخاب مهندسین مشاور جهت طراحی نقشههای اجرایی
سنجش مقاومت مکانیکی خاک
انتخاب پیمانکار با تجربه
انتخاب سازنده جهت ساخت ماشین آلات و تجهیزات سیلو
گرفتن مجوز ساخت از شهرداری
گودبرداری و اجرای فونداسیون
اجرای اجزای مختلف سازه، تاسیسات جانبی، محل باسکول، جک و حفره تخلیه گندم
انتخاب کردن مجری برای سیستم برق و همچنین سیستم صاعقه گیر
نصب ماشین آلات و تجهیزات مثل گیوتین برش ورق، پرس فرم دهی، نقالههای انتقال مواد، ماشین تراش، دستگاه جوش برق، ماشین سنگ، ماشین رول فرمینگ، تجهیزات آزمایشگاهی
مهم ترین مزیت سیلوهای فولادی سرعت اجرای بسیار بالای آن است.
سیلوهای فولادی با توجه به بار مرده کمتر، نیاز به فونداسیون ساده تر و ارزانتر هستند.
جابجایی و تخریب سیلوهای فولادی پیچ و مهره ای به راحتی امکان پذیر می باشد.
دارای وزن سبکی هستند
امکان دمونتاژ و جابجائی سیلو وجود دارد
سیلو های فولادی در مقایسه با سیلوهای بتنی، نیاز به پی زیادی ندارد.
از لحاظ رعایت مسائل بهداشتی و محافظت در مقابل حیوانات پرندگان و حشرات دارای قابلیتی مثل سیلوهای بتونی می باشند.
امکان کاهش یا افزایش ظرفیت سیلوی فولادی
امکان نگهداری جداگانه گندم های مختلف.
۱. یکی از ویژگی های خوب سیلوهای فولادی این است که وقتی آفتاب به صورت مستقیم به بدنه سیلوهای فولادی می خورد، دمای داخل سیلو افزایش نمی یابد. درست است که حرارت خارجی به سرعت به سطح داخلی سیلوی گندم وارد می شود اما پایین بودن درصد انتقال حرارت غله موجب می شود حرارت به توده های غله داخل سیلو منتقل نشود.
۲. سیلوهای فولادی پیچ و مهره از امکانات اختلاط گندم ، رطوبت گندم و کنترل کردن حرارت ، مبارزه با آفت های انباری و عملیات بوجاری برخوردار می باشد.
۳. مزیت دیگر سیلوهای فولادی در سرعت بالای اجرای آن است و به زمان کمی صرف ساختن آن و نصب تجهیزات و ماشین آلات آن نیاز داریم.
۴. سیلوهای با بدنه فولادی به دلیل داشتن وزن کم ، به فوندانسیون ساده تر و ارزان تری نیاز خواهند داشت.
۵. به دلیل سبک بودن سیلوی فولادی ، هزینه های ساخت فندانسیون آن کمتر خواهد بود.
برای ساخت و نصب سیلوی فولادی و بتنی با شرکت فنی و مهندسی دژآثار تماس بگیرید. امروزه شرکت های مختلفی به ساخت سیلو مشغول هستند. شرکت فنی و مهندسی دژآثار با تکیه کردن بر نیروهای متخصص و با تجربه خود و استفاده از جدیدترین تکنولوژی های روز دنیا همیشه در تلاش است انواع سیلو ها و ساخت سیلو ذخیره مواد را بر اساس استانداردهای جهانی تولید و با قیمتی بسیار مناسب به مشتریان عرضه کند.