مراحل اجرای پروژه های ساختمانی، یک فرایند کاملا حرفه ای و پیچیده است و شامل مرحله های مختلفی از طراحی گرفته تا نازک کاری می شود. فرقی نمی کند که ساختمان شما کارکرد تجاری دارد یا مسکونی؛ در هر دو صورت، به کارفرما برای شروع ساخت و ساز نیاز دارید. شرکت فنی و مهندسی دژآثار که صفر تا صد طراحی و ساخت خانه در تهران و شهرستان ها را انجام می دهند از بهترین شرکت ساخت و ساز تهران و سراسر ایران است.
انواع روش های ساختمان سازی
- ساختمان سازی با روش های ابتدایی
- ساختمان سازی با روش های سنتی و متداول
- ساختمان سازی با روش های پیشرفته
- ساختمان سازی با روش های صنعتی
- پیش ساخته سنگین
- پیش ساخته نیمه سنگین
- پیش ساخته سبک
معرفی روش های متنوع ساخت ساختمان
بعضی از مهمترین روش هایی که مربوط به ساخت ساختمان می باشد و شما باید به خوبی از آنها اطلاع داشته باشید تا بر اساس استانداردهای مشخص شده انجام دهید عبارت هستند از :
ساختمان سازی به صورت ابتدایی : یکی از روش هایی که برای ساختمان سازی به کار گرفته می شود روش ابتدایی خواهد بود. این روش از ابتدای تاریخ ساختمان سازی وجود داشته و اکنون هم ادامه دارد. در خیلی از روستاهای کشور از این روش برای ساختمان سازی استفاده می شود در این روش قسمت هایی از ساختمان خشت و گل و یا چوب هستند و در بعضی از قسمت های دیگر هم از خشت و آجر یا گل و گچ استفاده می کنند.
احداث ساختمان با روش سنتی و متداول : در این روش ساخت و ساز ساختمان استفاده از وسیله های ابتدایی رایج است همین طور افراد متخصص و نیمه ماهر ساختمان سازی را انجام می دهند. ساختمان هایی که با استفاده از این روش طراحی می شوند دیوار آجری دارند و همین طور برای طراحی آنها به افرادی که لوله کش، نقاش، گچ کار، کاشی کار، عایق کار، شیشه بر، کارگر ساده و غیره می باشند نیاز پیدا خواهید کرد.
برای اطلاع از بهترین منطقه تهران برای ساخت و ساز به این مقاله از سایت ما مراجعه کنید.
ساختمان سازی پیشرفته : این روش ساختمان سازی به نام روش پیشرفته شناخته می شود. ساختمان سازی با استفاده از این روش به وسیله افراد و متخصصان حرفه ای انجام می شود. ماشین آلات و تجهیزات مکانیکی برای افزایش دادن به سرعت کار مورد استفاده قرار خواهند گرفت. ساختمان هایی که اسکلت فلزی و یا اسکلت بتنی دارند در این روش ساختمان سازی طراحی و ساخته می شوند. جرثقیل های بزرگ و دستگاه های تهیه بتن برای ساخت این نمونه از ساختمان ها باید استفاده شود.
ساختمان سازی صنعتی :در این روش ساخت ساختمان از قطعات آماده مثل تیرچه ها، بلوک ها، ستون های فلزی و بتنی، قطعات گچی و بتنی و غیره استفاده می شود. اکثر تجهیزات استفاده شده برای طراحی این نمونه از ساختمان ها مکانیکی می باشند. افرادی که برای این روش ساختن ساختمان استفاده می شوند باید تخصص لازم را داشته باشند. مهارت بالا و دقت فنی آنها اهمیت خیلی زیادی بر روی سرعت اجرای کار خواهد داشت. اگر شما به فکر طراحی مجموعه ورزشی یا در فکر یک پروژه ساخت مراکز فرهنگی هستید با شماره ما تماس بگیرید.
مرحله های ساختمان سازی
گودبردای و ساخت پی: سطح و مساحت مکان قرار گیری ساختمان در عمق مشخصی خاک برداری می شود. بعد از انجام دادن قالب بندی با استفاده از بتن مگر سطح خاکی گودال را پوشیده می شود تا بتن فونداسیون با خاک تماسی نداشته باشد و سطحی صاف برای پی ریزی ایجاد شود.
آرماتور بندی اسکلت ساختمان: این سیستم با استفاده از میلگردهای در هم تنیده شده تشکیل شده که تنش های کششی و ارتعاشات را متحمل میشود. در این مرحله اهمیت استفاده از فولاد ساختمان به وفور به چشم میخورد.
اجرای انواع اسکلت
اسکلت بتنی : در این روش اسکلت هایی جهت نگهداری بتن و شکل گیری آن مورد استفاده قرار می گیرد. تراز بودن اسکلت ها از نکته های مهمی هستند که اگر همه استاندارد ها به درستی رعایت شوند می توانیم از استحکام سازه مطمئن باشیم.
اسکلت فلزی : این نوع از اسکلت به وسیله ی جوش خوردن تیر و ستون های فولادی انجام میشود. قیمت نهایی این اسکلت وابستگی مستقیمی به قیمت ورق و قیمت پروفیل دارد که هر چه پروفیل مورد نیاز در پایه ستون ها بیشتر و باشد قیمت اسکلت ساخته شده هم بالا میرود.
اسکلت فلزی مزایایی دارد که در ادامه به تعدادی از آن اشاره می کنیم:
افزایش خاصیت ارتجاعی ساختمان ها و خسارت کمتر در زمان زلزله
رفع نواقص به وجود آمده بدون آسیب رسیدن به مصالح استفاده شده
افزایش روند پیشرفت ساخت و ساز
کاهش وزن ساختمان و افزایش استحکام آن
اجرای سقف ها و دیوارها: پس از اتمام اسکلت ساختمان، نوبت به اجرای سقف میرسد. سقف به وسیله ی تیرچه و بلوکو یا یونولیت و دیوار ها با استفاده از آجر های سفالی چیده میشوند.
تاسیسات: این بخش مربوط به استحکام سازه نمی باشد اما بخش اصلی آن بوده و امنیت یک ساختمان را از جهت انتقال آب،فاضلاب، گاز و برق تحت تاثیر قرار میدهد.
نمای بیرونی ساختمان: جنس نمای بیرونی اغلب از آجر، سنگ،کامپوزیت و متریال های مشابه می باشد.
دکوراسیون داخلی: در این بخش استفاده از فولاد هم میتواند به طور چشمگیری جالب و همراه با خلاقیت باشد، امروزه پایه های مبلمان، دیوارهای دکوراتیو، مجسمه های داخل دیوار، کتابخانه و حتی دکورهای منازل با استفاده از فولاد و لوله و پروفیل سبک که ظرافت بالایی دارد استفاده میشود. برای طراحی و ساخت ساختمان می توانید با ما که یک شرکت فنی و مهندسی برتر در تهران هستیم در ارتباط باشید تا بتوانیم بهترین و زیبا ترین ساختمان ها را طراحی و اجرا کنیم برای اطلاعات بیشتر با شماره های ما تماس بگیرید.