با ما دنیا را جای بهتری برای زیستن کنیم.

خانه » مراحل ساخت ساختمان از صفر تا صد

مراحل ساخت ساختمان از صفر تا صد

m/مراحل ساخت ساختمان از صفر تا صد
آنچه می خوانید...
m/مراحل ساخت ساختمان از صفر تا صد

مراحل ساخت ساختمان از صفر تا صد ؛ دانستن مراحل ساخت و ساز برای و اصول طراحی و اجرای سازه های فولادی ساخت یک پروژه ساختمانی موفق بسیار مهم است . ساخت یک ساختمان، صرف نظر از نوع آن، یک فرآیند پیچیده است. علاوه بر زمان، تلاش و سرمایه گذاری باید در برنامه ریزی هدف و کاربری ساخت و ساز دقت کرد. بنابراین، برای اطمینان از یک فرآیند ساخت و ساز موثر، روند ساخت ساختمان باید به طور جامع گام به گام برنامه ریزی شود. فرآیند ساخت و ساز تنها شامل نحوه ساخت یک سازه نمی شود، بلکه در واقع شامل تمام مراحل درگیر در ساخت یک سازه، از انتخاب محل تا عملیات زیربناد، از ساخت سقف تا پوشش دهی است. پایبندی به طرحی که در طول فرآیند ساخت و ساز تهیه شده است، روند ساخت و ساز سریعتر و کم هزینه تر را فراهم می کند. هر یک از مراحل ساخت و ساز باید به دقت برنامه ریزی و اجرا شود. این فرآیند طولانی و پیچیده شما را ملزم به سازماندهی عناصری مانند انتخاب پیمانکار، تجهیزات گران قیمت و خطرناک، محل ساخت و ساز بزرگ، مالک پروژه و جدول زمانی می کند. به عنوان مثال، حتی جزئیاتی مانند محاسبه وزن تعادل جرثقیل برای جرثقیل که در یک پروژه ساخت و ساز استفاده می کنید نیز در این فرآیند گنجانده شده است. در این مقاله قصد داشتیم با توضیح مرحله به مرحله مراحل ساخت به شما در درک بهتر این فرآیند کمک کنیم. این مراحل شامل مراحل مهمی است که باید برای برنامه ریزی کارآمدتر پروژه ساخت و ساز خود بردارید.

ابتدا باید زمینی را که می خواهید در آن ساختمان بسازید مشخص کنید. و سپس ویژگی های آن را بررسی کنید و نقشه اولیه آن را پیاده سازی کنید. پس از تصمیم گیری برای اجرای سازه طراحی شده (و همچنین ۰ تا ۱۰۰ پروژه ساختمانی) باید مجوزهای لازم از جمله مجوز ساخت اخذ شود. لازمه صدور مجوز برای شروع فرآیند ساخت ساختمان، داشتن اسناد مالکیت و اسناد زمین، اطلاعات هویتی و تعیین مهندس ناظر است. پس از اخذ مجوز می توانید شروع به ساخت ساختمان کنید.

 فونداسیون یکی از اولین مراحل صفر تا صد ساختمان است و عملیاتی است که برای تقویت پی ساختمان انجام می شود. فونداسیون ها قسمت هایی از ساختمان هستند که نیروهای وارد شده به ساختمان را به زمین منتقل می کنند و به این ترتیب از شدت ارتعاشات کاسته و باعث استحکام ساختمان می شوند. برای عملیات فونداسیون ابتدا باید خاکبرداری انجام شود. حفاری برداشتن مقدار زیادی خاک است که در نتیجه حفره ای بسیار بزرگ در کل زمین به عمق حداقل نیم متر ایجاد می شود.

اگر ارتفاع ساختمانی که قرار است ساخته شود خیلی زیاد نباشد، به ندرت خاکبرداری انجام می شود که به آن گودبرداری سطحی نیز می گویند. گاهی اوقات می توان این نوع حفاری را حتی با بیل و کلنگ به صورت دستی انجام داد. برای ساخت ساختمان های بزرگ و برج های بلند نیاز به گودبرداری عمیق است که در این صورت این کار با استفاده از بیل مکانیکی و ماشین های حفاری انجام می شود. حفاری تا جایی انجام می شود که از فرونشست احتمالی زمین اطمینان حاصل شود. در این صورت به اصطلاح می گویند حفاری تا رسیدن به زمین بکر انجام می شود.

مراحل ساخت و ساز شامل چه مراحلی است؟

مراحل ساخت و ساز که مستلزم برنامه ریزی، هماهنگی و مدیریت مناسب است، شامل مراحل لازم برای انجام کار ساختمان یا سازه ایمن و کارآمد می باشد. این مراحل شامل مراحل مختلفی مانند برنامه ریزی پروژه، کارهای آماده سازی، فرآیند ساخت، کارهای سطح داخلی و خارجی، لوله کشی و کارهای برقی، طراحی داخلی، بازرسی نهایی و تحویل می باشد. هر مرحله، که شامل وظایف و فرآیندهای خاص است، به طور پیوسته پیش می رود. مهمترین معیار در طول مراحل ساخت و ساز این است که اطمینان حاصل شود که همه چیز برنامه ریزی شده به موقع انجام می شود، زیرا تمدید تاریخ تحویل نیز ممکن است هزینه ها را افزایش دهد. بنابراین، هر مرحله از مراحل برنامه ریزی شده باید با دقت و انضباط انجام شود تا ساخت و ساز به موقع انجام شود. ساخت و ساز شامل سه مرحله است: برنامه ریزی ، فرآیند ساخت و ساز و تکمیل . حال بیایید این مراحل را با جزئیات بررسی کنیم.برای مشارکت در طراحی و ساخت پروژه های تفریحی و گردشگری با ما در ارتباط باشید.

مرحله ۱: نقشه حفاری

اولین مرحله از مرحله ساخت و ساز، اجرای عملیات خاکبرداری توسط مهندس نقشه بردار برای تعیین مختصات پی ساختمان است، بنابراین کار مقدماتی مطابق با پروژه آغاز می شود. کاربرد گودبرداری گامی ضروری برای برنامه ریزی و مدیریت عملیات گودبرداری در محل ساخت و ساز است.

نقشه حفاری که عموماً با استفاده از ابزارهای اندازه گیری، سیستم های اطلاعات جغرافیایی و برنامه های نرم افزاری انجام می شود، زمان، مکان و چگونگی حفاری خاک را تعیین می کند. علاوه بر این، شامل تکنیک ها و اندازه گیری هایی است که برای بررسی صحت و مناسب بودن عملیات حفاری استفاده می شود. به لطف نقشه گودبرداری، عملیات حفاری از قبل برنامه ریزی شده و منطقه حفاری به طور مناسب چیده شده است. به این ترتیب عملیات خاکبرداری با کارایی و دقت بیشتری انجام می شود.

مرحله ۲: حفاری

در مرحله گودبرداری که فرآیند آماده سازی محل ساخت است، خاکبرداری خاک با ماشین آلات کار مناسب مطابق با کاربرد گودبرداری انجام می شود. در این مرحله محوطه ساخت و ساز مطابق با نقشه شکل می گیرد. انجام صحیح این مرحله برای آماده سازی محل ساخت و انجام سایر مراحل با موفقیت و به موقع اهمیت دارد.

مرحله گودبرداری که در مراحل ساخت و ساز جایگاه مهمی دارد، عموماً شامل خاکبرداری، برداشت خاک، عملیات پرکردن و فرآیندهای آماده سازی زیرساخت است.

مرحله ۳: فرآیندهای زیربنایی

پس از اتمام گودبرداری، عملیات زیر پی برای مناسب سازی زمین و پی سازی انجام می شود. در این مرحله اقداماتی برای افزایش پایداری زمین و به حداقل رساندن اثرات آب های زیرزمینی انجام می شود.

ابتدا شن روی زمین آماده شده ریخته می شود. ضخامت شن برای دوام پی و ظرفیت باربری زمین مهم است. سپس لوله های زهکشی در داخل سنگریزه قرار می گیرند. نکته ای که در اجرای لوله های زهکشی باید مورد توجه قرار گیرد این است که شیب مناسبی را در نظر بگیریم تا آب های زیرزمینی به طور موثر تخلیه شوند و گودال ها تشکیل نشوند.

عملیات زیر پی یک مرحله ضروری و مهم برای ایجاد یک پایه محکم برای سازه و کنترل اثرات آب های زیرزمینی است.

مرحله ۴: ریختن بتن

بتن بدون چربی عموماً قبل از بتن پی اجرا می شود تا از سازه در برابر آب احتمالی و مایعات اسیدی بالا محافظت شود و با جداسازی فونداسیون از زمین محافظت شود و سطحی صاف برای بتن فونداسیون ایجاد شود.

هنگام ریختن بتن بدون چربی باید دقت شود که سنگریزه و بتن از ضخامت مناسب برای افزایش مقاومت زمین اطمینان حاصل شود. در این بخش از مرحله ساخت و ساز، انتخاب بتن بدون چربی از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا انتخاب صحیح مصالح برای دوام فونداسیون حیاتی است. قبل از ریختن بتن بدون چربی باید اطمینان حاصل شود که فرآیند تراکم خاک به درستی انجام شده است. علاوه بر این، باید مراقب بود که لوله های زهکشی در هنگام ریختن بتن بدون چربی مسدود نشود.برای ساخت ساختمان در کمترین زمان با مهندسان شرکت دژآثار در تماس باشید تا به کمک آن ها پروژه های خود را با موفقیت به اتمام برسانید.

m/مراحل ساخت ساختمان از صفر تا صد

مرحله ۵: عایق زیر فونداسیون

عایق کاری زیر فونداسیون فرآیندی است که شامل کلیه کاربردهایی است که از پی ساختمان در برابر عوامل خارجی محافظت می کند و حفظ سالامت ساختمان را تضمین می کند. عایق کاری دقیق انجام شده در این بخش از مراحل ساخت و ساز با هدف اطمینان از دوام فونداسیون و جلوگیری از مشکلات نامطلوبی که ممکن است در آینده رخ دهد، انجام می شود. عایق کاری نادرست یا ناقص فونداسیون می تواند منجر به هزینه های بیشتری در آینده شود.

پس از ریختن بتن بدون چربی، توجه به عایق کاری و فرآیند عایق کاری بسیار مهم است. برای عایق کاری طرفین فونداسیون دیوارهایی با ضخامت مشخص ساخته شده و میله های قایق روی زمین گذاشته می شود. سپس بتن مناسب برای کلاس بتن مشخص شده در پروژه استاتیکی ریخته می شود. در این مرحله جزییات مهم شامل ریختن بتن با احتیاط داخل قالب، عدم افزودن آب و توجه به استفاده از ویبراتور می باشد.

مرحله ۶: ساخت ستون ها

ستون ها عناصر باربر سازه هستند و نیروهای ناشی از اثرات داخلی و خارجی را به کمک پی به زمین منتقل می کنند. ساخت ستون ها مرحله مهمی است که سیستم حامل سازه را تشکیل می دهد. بنابراین انجام صحیح این فاز که یکی از مراحل ساخت و ساز می باشد، برای دوام و ایمنی سازه اهمیت فوق العاده ای دارد. ساخت ستون ها شامل مراحل زیر است:

مکان یابی ستون ها : در این مرحله نقاطی که ستون ها قرار می گیرند مشخص شده و از قرار گرفتن آنها در موقعیت صحیح اطمینان حاصل می شود.

آماده سازی قالب : قالب های اطراف ستون ها آماده می شود. قالب ها معمولاً از مواد چوبی یا فلزی ساخته می شوند و متناسب با اندازه و شکل ستون طراحی می شوند.برای اجرا و نظارت بر پروژه های ساختمانی خود با کارشناسان و مهندسان ما در شرکت فنی مهندسی عمرانی دژآثار تماس بگیرید.

قرار دادن آرماتور آهنی : آرماتورهای آهنی در داخل ستون قرار می گیرند تا دوام بیشتری به بتن داده و از ایجاد ترک جلوگیری شود.

ریختن بتن : بتن به صورت یکنواخت و صاف در قالب های آماده ریخته می شود.

سخت شدن و خشک شدن بتن : پس از ریختن بتن، مدتی صبر کنید تا بتن سفت و خشک شود.

از بین بردن قالب : پس از سخت شدن و خشک شدن کامل بتن، قالب ها برداشته می شوند.

مرحله ۷: ساخت دال کف

دال های کف، عناصر سازه ای هستند که طبقات مختلف ساختمان را جدا کرده و بارها را انتقال می دهند. ساخت دال کف که جایگاه مهمی در بین مراحل ساخت دارد، برای دوام، صافی و ایمنی یک ساختمان بسیار مهم است. ساخت دال کف شامل مراحل زیر است:

آماده سازی قالب : قالب ها متناسب با ابعاد و شکل ناحیه ای که بتن روی دال کف ریخته می شود، تهیه می شود. قالب ها معمولاً از مواد چوبی یا فلزی ساخته می شوند و با قرار دادن آنها بر روی کف پوش ثابت می شوند. 

محل قرارگیری آرماتورها : آرماتورهای آهنی مطابق با پروژه از پیش تعیین شده و مشخصات مهندسی در داخل دال کف قرار می گیرند. 

ریختن بتن : بتن در قالب ها ریخته می شود و به طور یکنواخت و صاف در سطح کف پخش می شود. در هنگام ریختن بتن، تجهیزات ارتعاشی به متراکم شدن بتن و حذف حباب های هوا کمک می کند.

سخت شدن و خشک شدن بتن : پس از ریختن بتن، مدتی صبر کنید تا بتن سفت و خشک شود.

حذف قالب : پس از سخت شدن و خشک شدن کامل بتن، قالب ها باید با دقت برداشته شوند تا به یکپارچگی سازه کف آسیب نرسد.

مرحله ۸: ایجاد شبکه های ایمنی کسب و کار

توری های ایمنی ساختمانی که برای جلوگیری از حوادثی که ممکن است منجر به تلفات جانی و مالی در موارد سقوط از ارتفاع در کارگاه ها و کارگاه های ساختمانی شود، در آسانسورها، فضاهای گالری و نمای بیرونی ساختمان نیز استفاده می شود. شبکه های ایمنی به عنوان موثرترین اقدام ایمنی کلی در میان سیستم های توقف سقوط غیرفعال توسعه داده شدند.

از لوله های پروفیلی در کاربرد توری های ایمنی ساختمانی استفاده می شود و این لوله ها با رولپلاک های ژاکت فولادی بر روی لایه زیرین توری های ایمنی نصب می شوند. محیط توری های ایمنی با قاب بندی با طناب های پلی استر دوام بیشتری پیدا می کند. توری های آویزان شده از نمای طبقه فوقانی که پروفیل ها در آن قرار دارند با گره یا بدون گره تولید می شوند و دارای دهانه چشمی مربع هستند. لوله های پروفیل روی پایه ها قرار می گیرند و توری برای افزایش استحکام به طناب سفت می شود، سپس با سفت کردن شفت های فولادی پایه ها، مونتاژ کامل می شود.

m/مراحل ساخت ساختمان از صفر تا صد

مرحله ۹: ساخت سقف

سقف ها به سازه هایی گفته می شود که برای محافظت از قسمت های بالایی ساختمان ها در برابر اثرات منفی طبیعت و همچنین کمک به عایق حرارتی ساخته می شوند.

در بین مراحل ساخت و ساز، ساخت سقف نیاز به فرآیند مهندسی قابل توجهی دارد. زیرا سقف ها باید بارهای ناشی از عواملی مانند برف یا باد را تحمل کنند. در عین حال باید طوری طراحی و ساخته شود که آب باران یا برف را بدون آسیب رساندن به ساختمان حذف کند.

ساخت سقف پس از اتمام ساخت تمام طبقات آغاز می شود. پوشش سقف با سایر طبقات متفاوت است و مواد عایق مورد استفاده بسته به نوع سقف متفاوت است. در این مرحله انتخاب و کاربرد مصالح مورد نیاز برای ساخت سقف انجام می شود. مراحلی مانند ایجاد چارچوب سقف، انتخاب و چیدمان مصالح سقف و اطمینان از رعایت عایق رطوبتی. سقف محکم، بادوام و زیبایی با در نظر گرفتن شیب سقف، سیستم زهکشی و سایر جزئیات ایجاد می شود.

مرحله ۱۰: ساختن دیوارها

دیوارهای ساختمان یکی از مراحل بعدی ساخت است. ساخت و ساز بتن مسلح را می توان پس از پیشرفت ۲-۳ طبقه یا پس از اتمام کل فرآیند بتن مسلح انجام داد. برای ساخت دیوار می توان از مصالح ساختمانی مختلف مانند آجر، بتن هوادهی، پوکه، گچ تخته استفاده کرد. دیوارها به طور منظم و موازی با یکدیگر یا در زوایای قائم مطابق با نقشه و پروژه تعیین شده ساخته می شوند. ارتفاع، عرض و ضخامت دیوارها با توجه به طراحی ساختمان و کاربری مورد نظر تعیین می شود.

در فرآیند ساخت دیوارها به کار دقیق نیاز است. قرار دادن صحیح مصالح دیوار، استفاده از مقدار مناسب ملات و متراکم کردن مناسب آن مهم است. این مرحله با دادن شکل و استحکام سازه ای به سازه باعث پیشرفت ساخت و ساز می شود.

مرحله ۱۱: نصب قاب پنجره ها و درها

پس از تکمیل دیوارها، قاب پنجره ها و درها نصب می شود. در این مرحله اندازه گیری ها و علامت گذاری ها انجام می شود تا گاوصندوق ها مطابق با بازشوهای از پیش تعیین شده در و پنجره در موقعیت صحیح قرار گیرند. از بست هایی مانند رولپلاک یا پیچ برای قرار دادن قاب پنجره ها و درها در موقعیت صحیح و بستن صحیح آنها استفاده می شود.

پس از اتمام نصب چهارچوب پنجره و در، مرحله نصب شیشه آغاز می شود. در این مرحله به دنبال انجام سایر کارهای درون سازه، شیشه ها به درستی مونتاژ و در جای خود قرار می گیرند. ساخت ساختمان در کمترین زمان را به بهترین شرکت فنی مهندسی تهران یعنی شرکت فنی مهندسی دژآثار بسپارید.

مرحله ۱۲: گچ و آستر

پس از اتمام اولین گروه از کارهای نصب، شرکت پیمانکار به سراغ کارهای مختلف دکوراسیون داخلی می رود. این فرآیندها که پس از ساخت دیوارها شروع می شوند، عموماً پس از اتمام ساخت و ساز ناهموار انجام می شوند.

در مرحله اول دیوارها گچ کاری شده و سطح صافی به دست می آید. سپس مراحل مختلف گچ کاری انجام می شود. در مرحله پایانی گچ ساتن اجرا شده و دیوارها رنگ آمیزی شده و ظاهر مطلوب حاصل می شود.

مرحله ۱۳: کفپوش

پس از اتمام ساخت و ساز بتن مسلح و ساخت دیوارها، فرآیند کف کشی انجام می شود. با ریختن کفپوش، کفی صاف در فضاها به دست می آید. در مناطقی که زهکشی آب دارند، شیب کمی به سمت زهکشی داده می شود. پس از اتمام فرآیند کف‌کشی، اگر قرار است عایق کاری انجام شود، مواد عایق گذاشته شده و یک لایه جداکننده اضافه می‌شود. سپس بسته به ماده پوشش، فرآیند ملات و فرآیند پوشش انجام می شود. ضخامت مواد پوشش و مقدار ملات با توجه به جزئیات تعیین شده در پروژه کاربردی تنظیم می شود. این جزئیات توسط معمار تعیین می شود و فرآیند کف سازی بر این اساس انجام می شود.

مرحله ۱۴: برچیدن داربست های ساختمانی

برچیدن داربست که آخرین مرحله از مرحله ساخت است، پس از اتمام کار نما، نزدیک به پایان کار انجام می شود. برچیدن داربست معمولاً لایه به لایه و از بالا به پایین انجام می شود. عناصر داربست یکی یکی با برداشتن بست هایی مانند پیچ، مهره یا گیره جدا می شوند. با پیشرفت فرآیند برچیدن، سکوهای دسترسی به سازه نیز برچیده می شوند. پس از اتمام عملیات برچیدن عناصر داربست، هرگونه زباله یا زباله باقی مانده بر روی سازه تمیز می شود.

آرماتور و اسکلت بتنی در مراحل صفر تا صد ساختمانی

آرماتوربندی یکی از مهمترین مراحل ساخت ساختمان است که در صورت عدم انجام صحیح استحکام ساختمان را تهدید می کند. انواع نیروهای وارده به بتن را می توان به دو دسته فشاری و کششی تقسیم کرد. مقاومت فشاری بتن مقاومتی است که بتن در برابر نیروهای عمود بر هم نشان می دهد. استحکام کششی نیز به مقاومتی که در آن نیروها به داخل بتن متقابل وارد می‌شوند مرتبط است. بتن مقاومت فشاری بالایی دارد اما در برابر نیروهای کششی بسیار شکننده و ضعیف است.

آرماتوربندی به عنوان یکی از مراحل ساخت ساختمان در ساختمان بتنی اجرا می شود و از حساسیت خاصی برخوردار است. به همین دلیل درصد خطا در آرماتورها باید تا حد امکان پایین باشد در غیر این صورت تهدیدی برای ایمنی ساختمان تلقی می شود.

نحوه قرار دادن آرمیچرها متفاوت است و به ترتیب زیر اجرا می شود:

میلگرد رستا (آرماتورهای طولی و عرضی) برای افزایش مقاومت کششی بتن استفاده می شود. برای مقاومت در برابر نیروهای برشی، انبساط ترک در بتن و جلوگیری از بیرون زدگی میلگردهای طولی در اثر خمش میلگرد استفاده می شود.

رکاب در دیوارهای بتنی و برای حفظ مقاطع طولی و عمودی در بتن ریزی کاربرد دارد. برای اتصال کامل مقاطع فولادی طولی با خموت و افزایش مقاومت برشی خموت استفاده می شود. از طاق نیز به عنوان نگهدارنده و حفظ فاصله دو شبکه میلگرد در بتن ریزی کف ساختمان استفاده می شود.

قالب گیری و بتن ریزی ساختمان

شکل دهی مرحله دیگری از صفر تا صد ساختمان است که در یک ساختمان بتنی اجرا می شود و در آن از قطعات چوبی یا فلزی برای شکل دادن به آنها استفاده می شود. در مرحله بتن ریزی، بتن قبل از سفت شدن نرم است و احتمال ریزش آن وجود دارد. به همین دلیل وجود قالب ها باعث می شود بتن شکل خود را تا سفت شدن حفظ کند و با حفظ انسجام مقاومت بالایی داشته باشد. در این مرحله قالب ها باید با دقت نصب و محکم شوند. در غیر این صورت ممکن است در حین کار در اثر فشار وارده باز شود و عملیات بتن ریزی را خراب کند. در ایران استفاده از قالب های چوبی برای بتن ریزی ساختمان های بتنی بیشتر رایج است.

قالب سازی نیز در بین مراحل ساخت ساختمان از حساسیت خاصی برخوردار است. به عنوان مثال هنگام روغن کاری قالب ها باید مراقب بود که روغن به آرمیچرها پخش نشود. در غیر این صورت بتن و میلگرد به هم نمی چسبند و استحکام ساختمان به خطر می افتد. فرم دهی برای قسمت های مختلف ساختمان به روش های خاصی انجام می شود. این قسمت ها عبارتند از: ستون ها، پی ها، تیرهای اصلی و سقف و برای همه آنها باید عملیات قالب گیری انجام شود.

بتن ریزی: پس از قالب گیری در مرحله بعدی از صفر تا صد مراحل ساختمان به بتن ریزی می رسیم که یکی دیگر از مراحل مقاوم سازی سازه است. در بتن ریزی باید دقت کافی داشت تا این کار بدون اشتباه انجام شود. پس از بتن ریزی و زمانی که بتن ها شکل گرفتند، قالب ها جدا شده و برای اجرای اسکلت آماده می شوند.

ساخت سقف: پس از اتمام ساخت اسکلت در صفر تا صد ساخت، ساخت سقف یا به اصطلاح طاقکاری انجام می شود. با استفاده از تیرها مربع ها را به قسمت های کوچکتر تقسیم می کنند و در نهایت این قسمت های کوچک را با آجر پر می کنند. البته امروزه از مصالح دیگری در ساخت خانه استفاده می شود که بسیار سبکتر بوده و قابلیت عایق صدا و حرارت را دارند. سقف دیوار از پرسلن ساخته شده است. معمولاً دیوارپوش  با آجر انجام می شود. اما دیوارپوش انواع مختلفی دارد که یکی از آنها دیوار عایق پیش ساخته است. در انتهای اجرای سقف و دیوار برای استحکام بیشتر بتن پاشی انجام می شود.

اجرای تاسیسات ساختمانی

پس از احداث دیوارهای ساختمان صفر تا صد، تاسیساتی از قبیل لوله کشی گاز، آب و برق اجرا می شود. در صورت لزوم شیلنگ آتش نشانی نیز اجرا می شود.

گچ و خاک روی دیوار: گچ و خاک مرحله ای از صفر تا صد ساختمان است که قبل از گچ کاری روی دیوار و سقف انجام می شود. انجام می شود گچ و خاک در واقع اتصالات را می پوشاند.

نصب چهارچوب در و پنجره: مرحله بعد از گچ و خاک در مراحل صفر تا صد ساختمان، نصب، چارچوب در و پنجره است. که طبق مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان برای صدور کار نهایی ساختمان باید پنجره ها دوجداره باشد.

کفپوش: در اجرای کفپوش خانه معمولاً از سرامیک، سنگ، کاشی یا چوب ساخته می شود.

گچ کاری:بعد از کف سازی نوبت به گچ کاری در مراحل صفر تا صد ساختمان می رسد. در این مرحله از ساخت، دیوار و سقف تمام اتاق ها به جز قسمت هایی که کاشی کاری شده اند با گچ پوشانده می شود.

شرکت مهندسی عمرانی دژآثار یک مجموعه عمرانی، طراحی، صنعتی و اقتصادی می باشد که با تکیه کردن بر منابع انسانی متخصص و متعهد و بکار گرفتن از اتاق های فکر و استفاده کردن از تجربه افراد دارای سابقه عالی در بخش های مختلف مهندسی، در همه ابعاد سازندگی کشور و خارج از کشور فعالیت دارد. برای اطلاع از اینکه مراحل ساخت ساختمان از صفر تا صد چگونه انجام می شود با ما تماس بگیرید.

اشتراک گذاری مطلب:

شركت مهندسی عمرانی دژآثار

یک مجموعه عمراني، طراحی، صنعتی و اقتصادی است كه با تكیه بر منابع انساني متخصص و متعهد و بكارگیری اتاق های فكر و استفاده از تجارب افراد دارای سابقه درخشان در زمینه های مختلف مهندسي، در تمامي ابعاد سازندگي كشور و خارج از كشور كه مربوط به عمران و آبادی مي شود فعالیت دارد.

دیدگاه خود را بگذارید