سوله یک فضا با ارتفاع زیاد و بدون ستون می باشد که مصارف زیادی دارد. از فضای سوله برای برپایی، سالن ورزشی، انبار، کارگاه، کارخانه، سالن همایش و … می توان استفاده کرد. ساخت سوله هم مثل هر بنای دیگری نیازمند انجام دادن مراحلی است. مراحل ساخت سوله به دو بخش تقسیم بندی می شود. بخش اول مربوط به دریافت مجوزهای لازم و بخش دوم مربوط به ساخت سوله می باشد. برای طراحی و ساخت مجتمع های تجاری با ما تماس بگیرید.
مراحل ساخت سوله: از مشاوره تا اجرا
برای این که ساختن سوله را تا حد ممکن با آسانی و موفقیت پشت سر بگذاریم لازم است این مراحل را طی کنیم:
انتخاب و انجام یک مشاوره دقیق
ساختن سوله و اجرای مراحل آن از مشاوره با کارشناسان مربوطه شروع می شود برای این کار می توانید با کارشناسان شرکت فنی و مهندسی شرکت دژآثار صحبت کنید و از تجربیات ارزشمند آن ها استفاده کنید . شاید برخی این مرحله را به آن جدی نگیرند و تاثیر آن را در انجام مراحل کار و انتخاب صحیح نوع سوله دست کم بگیرند.
برای اطلاع از مراحل اجرای پروژه های ساختمانی و بهترین شرکت ساخت و ساز تهران می توانید به این مقالات مراجعه کنید.
به این دلیل که انتخاب یک مشاور با تجربه شما را در انجام دادن بهتر کار و انتخاب نمونه مناسب و کارآمد سوله راهنمایی خواهد کرد. همین طور به شما در زمینه انجام کامل و درست مراحل اداری کار برای دریافت مجوز و اقدامات قانونی مشاوره خواهد داد. بعد از انجام دادن این کار میتوانید بخش های مختلف پیش رو را به ترتیب اولویت بندی انجام دهید. شرکت فنی و مهندسی دژآثار از بهترین شرکت فنی مهندسی عمرانی در تهران است
عملیات ساختن سوله و طی کردن مراحل اداری و قانونی آن
این عملیات شامل دو بخش امور اداری و بخش ساختمانی می باشد.
در بخش اول لازم است نسبت به دریافت مجوزهای مربوطه برای این کار اقدام کنید. مراجعه کردن به مراجع قانونی مربوطه و سپری کردن مراحل قانونی، اولین کاری است که برای انجام دادن صفر تا صد مراحل ساخت سوله صنعتی را فراهم کرد.
بعد از دریافت مجوزهای قانونی ، باید نسبت به تهیه زمین برای این کار اقدام کنید. در این مرحله از کار انتخاب کردن زمینی که همه مشخصات مناسب برای ساختن سوله را دارد اهمیت زیادی خواهد داشت و زمین باید از طرف شرکت سازنده سوله تایید شود.
در این مورد لازم است کاربری سوله قبل از انتخاب زمین تعیین شود. چون برای بعضی مصارف نیاز به زمین با ویژگی های خاص وجود دارد. به عنوان مثال اگر سوله را برای نگهداری اقلامی با وزن زیاد می خواهید، یا قصد ساختن کارخانه ای با تجهیزات سنگین صنعتی یا کشاورزی را دارید، نیاز به ساختار محکم و منسجم در بخش کف دارید و همین طور باید کف سازی لازم را هم انجام دهید.
این در حالی است که سوله های سبک (مانند » سوله خرپایی) یا مواردی که برای مصارف غیر سنگین استفاده می شوند ، نیاز به انجام سنگین چنین مراحلی در این مقیاس ندارید و از نظر قیمت هم خیلی ارزان تر است.
خاکبرداری اولین قدم از عملیات ساختمانی در مراحل ساخت سوله می باشد. در این مرحله، حضور متخصصین کارآزموده و شرکت های مهندسی معتبر سازنده مانند شرکت فنی و مهندسی دژآثار که می توانند برای انجام مقرون به صرفه و ایمن کار و به پایان رساندن موفق پروژه به شما کمک زیادی کنند.
در طول عملیات خاکبرداری اصولی و تراز کردن سطح، مراحل آزمایش خاک جهت تعیین کردن شرایط ایدهآل برای شروع اجرای فونداسیون، عملیاتی میشود. انجام آزمایشگاه های مهندسی خاک در این مرحله نقش مهمی دارند و به شما اطمینان لازم جهت اجرای موفق با رعایت اصول علمی و ایمنی را می دهند.
آغاز عملیات ساختمانی سوله سازی با خاکبرداری
اجرای فونداسیون و مراحل آن
بخش مهم ساختن هر سوله ای، به فونداسیون و آماده سازی بسترهای مناسب مربوط است. در این مرحله، نظارت بر اجرای صحیح فونداسیون تضمین کننده انجام درست سایر مراحل کار هم خواهد بود.
نصب سوله و اجرای مراحل کار، از قدم های بعدی است که با بودن مهندسان و ناظر انجام میشود. با توجه به نوع کاربری که از سوله انتظار داریم و همچنین فضای در دسترس، عملیات ساختن سوله تاحدودی متفاوت است.
نوع سقف سوله، ابزارهای به کار رفته ، نوع دیوارها و پوشش آن ها، عایق دیواره ها و سقف سوله و از همه مهمتر تجهیزات و ماشین آلاتی مانند جرثقیل، هر کدام به نوبه خود نیازمند بررسی کارشناسی و انتخاب هوشمندانه می باشند.
برای کسب موفقیت در ساختن و نصب یک سوله فلزی، مهم است از یک شرکت متخصص و کارآزموده کمک بخواهید برای مشاوره در این رابطه با ما تماس بگیرید. همه مراحل از طراحی سازه و تایید آن تا نصب و مونتاژ را میتوانید از شرکت فنی و مهندسی دژآثار بخواهید.
اندازه سوله از دهانه تا ارتفاع تاج و کناره و مقدار متریال و فولاد مصرفی را باید قبل از شروع به کار محاسبه کرده و با بودجه خود مقایسه کنید. در این شرایط با انتخاب های مناسب، سوله ای مقرون به صرفه و مناسب با نیاز و بودجه خود تهیه میکنید.
نصب کردن سوله آماده چه به شکل پیش ساخته، مونتاژ یا ساخت در محل میتواند انجام شود. در این صورت لازم است محاسبه هزینه های حمل و جابجایی سوله و ادوات مربوط به نصب را هم در برنامه خود قرار دهید.
یکی از مهم ترین و دشوارترین قسمت های ساخت سوله، نصب کردن آن است که نیاز به دقت بالا در این مرحله و انجام اصولی و اولویت بندی شده مراحل کار در این قسمت، نقش مهم و کلیدی در اجرای موفق این سازه خواهد داشت.
سوله ها کاربردهای مختلفی دارند. به برخی از کاربردهای آن می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
سوله های کارگاهی که برای انجام دادن فعالیت های صنعتی استفاده می شوند.
سوله های نمایشگاهی که برای برپایی نمایشگاه ها مناسب هستند.
سوله هایی که به عنوان سالن های ورزشی استفاده می شوند.
سوله های صنعتی که تجهیزات کارخانه در آن جا قرار می گیرند.
سوله ها می توانند به عنوان انبار پوشیده هم استفاده شوند.
تاسیسات قسمت مهمی از ساخت یک سوله را تشکیل خواهد داد که اجرای موفق آن می تواند تاثیر زیادی در تدارک فضای مناسب و کارایی بهینه آن داشته باشد.
نصب کردن درب و پنجره در یک سوله تا تاسیسات برق و سیستم های سرمایشی و گرمایشی و تهویه، اولین و اصلیترین تاسیسات مورد نیاز هر سوله به حساب میآیند.
در سوله های صنعتی و ایمن، نصب کردن سیستم اطفای حریق استاندارد و دوربین های مدار بسته هم از الزامات اجرایی به حساب میآیند.
مهم است تا این مرحله برای اجرای مطمئن و تکمیل موفقیت آمیز کارها به دست متخصصین خبره و کار بلد سپرده شود. سپردن مراحل مهم نصب و راه اندازی تاسیسات سوله به افراد بی تجربه و فاقد تخصص با خطر به وجود آمدن مشکلات اصولی در کار همراه است و ایمنی سوله را به خطر می اندازد برای انجام موفق پروژه های خود با متخصصین ما تماس بگیرید.